Wie zijn wij?

Oprichter van ZOWEL is Jan Niemeijer: een betrokken vakman, een multi-interimmer met veel ervaring in beleidsadvisering en management binnen gemeenten en de zorg- en welzijnssector. Hij heeft de expertise om over bestaande bestuurlijke en politieke verhoudingen heen te kijken.

Als geen ander kent en herkent hij de hulpvraag en is hij goed toegerust om de vraag achter de vraag snel duidelijk te krijgen. Allen bij de juiste vraag past het juiste antwoord!

Jan Niemeijer

Bovendien legt hij op een effectieve en creatieve manier de verbinding tussen alle facetten van zorg en welzijn, wonen, werk en leefbaarheid. Nieuwe vormen van multifunctionele zorg- en welzijnsinstellingen en nieuwe beleidsinzichten rond de decentralisaties Begeleiding en Jeugdzorg vragen om een nieuwe aanpak.

Met deze insteek kan hij bij uw organisatie doelgericht aan de slag en uw opdracht op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau vertalen naar een werkbaar resultaat.

Jan Niemeijer is resultaat- en mensgericht, en wordt gedreven door het bieden van een betere zorg en kwaliteit van leven aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Graag deelt hij zijn kennis, visie en veel ervaring met alle betrokken partijen. Hij beschikt over een goed netwerk en helpt bij het effectief en efficiënt zoeken naar juiste en duurzame oplossingen op alle mogelijke vragen.

Jan Niemeijer is ZOWEL!
Download CV van Jan Niemeijer

frisse blik op oude structuren